ZorgZamePartner

Ervaringen met ZorgZamePartner, de onmisbare schakel in de zorg

Ik werk niet als ik werk want ik help mensen en dat voelt nooit als werken.

Ik ken Cecile al zo’n 7 jaar en heb altijd goede ervaringen met haar gehad. Zowel Ron als Cecile zijn vriendelijke en leuke mensen en oprecht in je geïnteresseerd. Bovendien zijn ze heel betrouwbaar. Mijn ervaringen met andere bureaus zijn niet altijd even goed geweest. Zeker als het op betalen aankwam, waren ze vaak te laat of veranderden ze ineens de prijs die we hadden afgesproken.
Cecile en Ron zijn in mijn ogen heel capabel. Ze zijn kieskeurig over de kwaliteit van de zzp’ers en nemen alleen mensen aan die hun afspraken nakomen.
Bovendien hebben ze ontzettend veel ervaring en communiceren ze heel goed. Als een betaling onverwacht langer duurt bijvoorbeeld, nemen ze meteen contact met me op en kunnen ze me goed uitleggen waar het aan ligt. Op die manier weet ik altijd waar ik aan toe ben.

Pablo | Zzp’er in de zorg

Toegankelijk, sympathiek, behulpzaam en oprecht.

Ik ken Cecile al zo’n 7 jaar en heb altijd goede ervaringen met haar gehad. Zowel Ron als Cecile zijn vriendelijke en leuke mensen en oprecht in je geïnteresseerd. Bovendien zijn ze heel betrouwbaar. Mijn ervaringen met andere bureaus zijn niet altijd even goed geweest. Zeker als het op betalen aankwam, waren ze vaak te laat of veranderden ze ineens de prijs die we hadden afgesproken.
Cecile en Ron zijn in mijn ogen heel capabel. Ze zijn kieskeurig over de kwaliteit van de zzp’ers en nemen alleen mensen aan die hun afspraken nakomen.
Bovendien hebben ze ontzettend veel ervaring en communiceren ze heel goed. Als een betaling onverwacht langer duurt bijvoorbeeld, nemen ze meteen contact met me op en kunnen ze me goed uitleggen waar het aan ligt. Op die manier weet ik altijd waar ik aan toe ben.

Anouar | Zzp’er in de zorg

Zij zijn oprecht in je geïnteresseerd. Bovendien zijn ze heel betrouwbaar.

Ik ken Cecile al zo’n 7 jaar en heb altijd goede ervaringen met haar gehad. Zowel Ron als Cecile zijn vriendelijke en leuke mensen en oprecht in je geïnteresseerd. Bovendien zijn ze heel betrouwbaar. Mijn ervaringen met andere bureaus zijn niet altijd even goed geweest. Zeker als het op betalen aankwam, waren ze vaak te laat of veranderden ze ineens de prijs die we hadden afgesproken.
Cecile en Ron zijn in mijn ogen heel capabel. Ze zijn kieskeurig over de kwaliteit van de zzp’ers en nemen alleen mensen aan die hun afspraken nakomen.
Bovendien hebben ze ontzettend veel ervaring en communiceren ze heel goed. Als een betaling onverwacht langer duurt bijvoorbeeld, nemen ze meteen contact met me op en kunnen ze me goed uitleggen waar het aan ligt. Op die manier weet ik altijd waar ik aan toe ben.

Anouar | Zzp’er in de zorg

De ideale bemiddelaar tussen zzp’ers en zorginstellingen.

Als zzp’er stond ik bij diverse bemiddelingsbureaus ingeschreven, zoals veel andere zzp’ers. Maar omdat de samenwerking en bereikbaarheid vaak zo tegenviel, nam ik ook vaak snel weer afscheid van zo’n bureau. Ik was het zat om steeds weer een andere medewerker aan de telefoon te krijgen aan wie ik alles moest uitleggen.
In 2019 kwam ik tijdens een voorlichting in contact met Cecile en Ron, de oprichters van ZorgZamePartner. Ze waren heel duidelijk over hun verwachtingen waardoor ik meteen een goed gevoel had. Cecile is wat mij betreft de ideale bemiddelaar tussen zzp’ers en zorginstellingen. Ze zit er bovenop. Niks ontgaat haar. Zij is zakelijk, recht voor d’r raap, maar vooral menselijk. Ik begrijp soms niet hoe zij zoveel mensen op een werkdag kan bijstaan. Zou ze een kloon hebben? 🤪 Cecile weet wie ik ben en wat ik nodig heb. Dat is prettig. Zo heeft ze mij in contact gebracht met een goede boekhouder die ik vervolgens ook weer aan collega-zzp’ers heb kunnen aanraden. Mijn samenwerking met ZorgZamePartner geeft me een groot vertrouwen en dat is goud waard.

Ilsad Cheyna | Zzp’er in de zorg

Onbetaalbare loyaliteit

Cecile is een fijne intermediair omdat ze zo’n prettig persoon is om mee te werken. Haar loyaliteit is onbetaalbaar, ik kan altijd op haar rekenen als ik hulp nodig heb.
Natuurlijk regel ik als zzp’er in de zorg mijn zaken meestal zelf. Maar als ik dan toch een keer ergens hulp bij nodig heb is het fijn dat ik altijd bij haar terecht kan. Ik werk al 5 jaar met Cecile en ga er vanuit dat ik ook via ZorgZamePartner nog heel lang en prettig met haar, en de anderen, kan blijven samenwerken.

Esmeralda | Zzp’er in de zorg