Ik ken Cecile al zo’n 7 jaar en heb altijd goede ervaringen met haar gehad. Zowel Ron als Cecile zijn vriendelijke en leuke mensen en oprecht in je geïnteresseerd. Bovendien zijn ze heel betrouwbaar. Mijn ervaringen met andere bureaus zijn niet altijd even goed geweest. Zeker als het op betalen aankwam, waren ze vaak te laat of veranderden ze ineens de prijs die we hadden afgesproken.
Cecile en Ron zijn in mijn ogen heel capabel. Ze zijn kieskeurig over de kwaliteit van de zzp’ers en nemen alleen mensen aan die hun afspraken nakomen.
Bovendien hebben ze ontzettend veel ervaring en communiceren ze heel goed. Als een betaling onverwacht langer duurt bijvoorbeeld, nemen ze meteen contact met me op en kunnen ze me goed uitleggen waar het aan ligt. Op die manier weet ik altijd waar ik aan toe ben.

Anouar | Zzp’er in de zorg