ZorgZamePartner

Over ZorgZamePartner, de zorgbemiddelaar

ZorgZamePartner is een coöperatie opgericht door Cecile Oomen en Ron de Jong, beiden met jarenlange ervaring in zorgbemiddeling.

ZorgZamePartner is dé zorgbemiddelaar voor verpleegkundigen, verzorgende en helpende zorg en welzijn. Ook detacheren we zorgprofessionals voor langere termijn.

Onze leden zijn zzp’ers in de zorg en begeleiding. Zij worden lid van onze coöperatie. Inmiddels zijn al vele zorgprofessionals uit de regio’s Noord- en Zuid-Holland bij ons aangesloten.

Persoonlijk contact en korte lijnen

We zijn professioneel maar ook informeel en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. Zie ons als de onmisbare schakel tussen zzp’ers in de zorg en zorginstellingen, aangezien we veel tijd en administratieve rompslomp besparen via ons efficiënt ingericht platform dat 24/7 bereikbaar is.

We willen het voor zzp’ers zo makkelijker mogelijk maken om leuke opdrachten te vinden en zorginstellingen de zekerheid te geven dat zij de beste zorg in huis halen. Maar dat alleen is niet voldoende. We ondersteunen onze leden en opdrachtgevers graag via onze klantmanagers en helpdesk.

ZorgZamePartner-zzper in de zorg

Waar staat ZorgZamePartner voor?

Compleet: Een actueel en compleet vacatureoverzicht

Efficiënt: De zorgvraag wordt snel gekoppeld aan de beste zorgverlener

Foutloos: Volledig geautomatiseerde administratie

Ondersteunend: Met de inzet van klantmanagers

Kwaliteit bieden op het hoogste niveau dus.