ZorgZamePartner

Voor onze zorg-zzp’ers

ZorgZamePartner hecht aan een goed en persoonlijk contact met de aangesloten zorg zzp’ers. Er is regelmatig contact tussen de klantmanagers/hoofdkantoor met de zorgprofessionals die bij ons aangesloten zijn.

Meestal is dat contact telefonisch, via whatsapp en mail maar ook sturen we regelmatig een nieuwsbrief met relevante informatie. Daarin staan onder andere ook tips die we vanuit de zorg-zzp’ers ontvangen.

In deze sectie kun je nieuwsbrieven teruglezen en ook rechtstreeks de tips en de recepten raadplegen. En niet te vergeten onze nieuwe rubriek ‘zzp’er van de maand’ waarin we iedere maand één van onze kampioenen in de spotlights zetten.

Voldoe jij aan de Wet Toelating op de ZorgAanbieders?

Sinds 1 januari 2022 is de Wet Toelating op de ZorgAanbieders, de Wtza, in werking getreden. Dit wil zeggen dat je (naast je inschrijving bij de KvK) verplicht bent om je te melden bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) zodat je registratie in het Zorgaanbiedersportaal gemeld wordt.

Bij je inschrijving bij ZorgZamePartner is dit één van de zaken die we controleren want wij zijn ervoor om te zorgen dat je als zzp’er in de zorg aan alle verplichtingen voldoet en we je met een gerust hart bij onze opdrachtgevers kunnen plaatsen.

Meer informatie over deze wet vind je op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hier kun je je ook inschrijven. Na inschrijving vind je hier ook je portaal waarin al je gegevens zijn opgenomen en je deze desgewenst kunt wijzigen.

zorg zzp van de maand Zorgzamepartner

Zzp’er van de maand

Een nieuwe rubriek! Iedere maand zetten we een collega zzp’er in zonnetje.

 

meer >

 

overschotel snel klaar

Snelle recepten

In deze rubriek vind je recepten van collega zzp’ers die snel te maken of voor te bereiden zijn en ook nog lekker en gezond.

meer >

 

ZorgZamePartner handige tips inktvlekken

Handige tips

Zo nu en dan ontvangen we een handige tip van een zzp’er die te maken heeft met werk of privé. Lees ze hier!

 

meer >

Nieuwsbrieven archief

Hier kun je de eerder verstuurde nieuwsbrieven (terug)lezen.

 

meer>