Toen ik startte als zelfstandige had ik drie klanten maar vond ik het moeilijk om genoeg diensten te vinden. Toen ik in contact kwam met ZorgZameParter was mijn keuze snel gemaakt om met hen in zee te gaan.
Het bevalt mij heel erg goed want er wordt door de mensen van ZorgZamePartner veel geregeld en het contact is heel persoonlijk. Zij denken echt met mij mee. Om een voorbeeld te noemen; ik zag er tegenop om in de winter op mijn scooter naar mijn diensten te gaan maar zij gaven me tips hoe ik een leenauto kon boeken.
Nu werk ik vooral bij één opdrachtgever. Daar is alles kwalitatief supergoed geregeld en het is ook een fijne en goede leeromgeving. Ik zou willen dat ik daar als 15-jarige gestart was.
Als zzp’er geniet ik vooral van de vrijheid om te werken wanneer ik dat wil hoewel ik ook nog wel moet wennen aan het wisselende aanbod van diensten. Maar dat hoort bij het zzp’er zijn natuurlijk!”

Pablo | Zzp’er in de zorg