ZorgZamePartner

De mensen achter ZorgZamePartner

Zorginstellingen en zzp’ers hebben elkaar nodig. Om die reden hebben wij, Cecile Oomen en Ron de Jong, ZorgZamePartner opgericht. Naast dat we levenspartners zijn, vullen we elkaar uitstekend aan.
Ons platform zorgt voor de juiste match en maakt werken in de zorg leuker en makkelijker omdat de zorgvraag wordt gekoppeld aan de beste zorgverlener. Dat is onze missie.

Wij hebben vele jaren ervaring in de ouderenzorg, palliatieve en terminale zorg en kennen de klappen van de zweep als het gaat om ondernemen, administratievraagstukken, rekruteren, besturen en organiseren.

Ontzorgen op het hoogste niveau

Wij zijn ZorgZamePartner o.a. gestart omdat wij ons realiseren hoe belangrijk het voor zorginstellingen is om een flexibele schil te hebben. Zij moeten roeien met de riemen die ze hebben ondanks personeelstekorten en een strak budget.
Met ZorgZamePartner zijn we de verbindende schakel tussen zorginstellingen en zzp’ers waardoor beide partijen (kosten)efficiënt en plezierig kunnen werken en daarbij snel kunnen schakelen.
Ontzorgen op het hoogste niveau dus. Daarom hebben we veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van een volledig geautomatiseerd platform dat écht werkt.

Cecile Oomen

“De rode draad in mijn werkende leven is dat ik graag met veel verschillende mensen werk en ze zo goed als ik kan wil ondersteunen. Het maakt me blij en geeft me energie. Wanneer mensen daarover hun waardering uitspreken, ervaar ik dat als een heel mooi compliment.”

Cecile Oomen

oprichter en bestuurder ZorgZamePartner

Samenwerken met mensen en echt iets kunnen betekenen; het past mij als een jas. Organiseren is mijn passie. Daar ligt mijn hart en mijn ervaring.
Ik begon mijn carrière in de gezinszorg, ik was toen 17 jaar. Ik wist nog niet of het werk bij me paste maar voelde me direct thuis in de wereld van de zorg. Het was fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen. Toen ik vervolgens als stervensbegeleider aan het werk ging maakte ik ook kennis met het organisatorische aspect van de zorg. Zo startte ik op jonge leeftijd mijn eerste bedrijf en heb dat 16 jaar met veel plezier geleid.
Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in de ouderenzorg, palliatieve zorg, stervensbegeleiding, gespecialiseerde gezinsverzorging, coaching en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking waaronder gedrags- en psychische problematiek. Daarnaast heb ik de opleiding middenmanagement voor de zorg gevolgd en heb ik een tijdje als manager bij verschillende organisaties gewerkt.

Ik begrijp onze opdrachtgevers als geen ander vanwege mijn opgebouwde kennis en ervaring. Daardoor heb ik tijdens onze klantgesprekken snel in de gaten waaraan behoefte is en welke zzp’ers daarvoor het beste ingezet kunnen worden.

Ron de Jong

“Ik ben een opgewekte man en wordt nog blijer als mensen zich prettig voelen en ik ze verder kan helpen. Het is mijn ambitie om te blijven groeien en ons platform steeds weer te verbeteren. Dat doen we onder andere door voortdurend in gesprek te blijven met onze partners.”

Ron de Jong

oprichter en bestuurder

Positief in het leven staan en mensen blij maken. Het geeft me een machtig gevoel. Al vrij vroeg in mijn leven had ik in de gaten hoe leuk ik het vind om mensen te helpen en te ondersteunen.
Dat begon tijdens mijn loopbaan in het openbaar vervoer (35 jaar). Ik was chauffeur, reisleider en begeleidde veel beginnende chauffeurs tijdens hun ritten. Ook nam ik geregeld lastige (nacht)diensten over. Onverwachte situaties kon ik goed aan en ik ontmoette mensen uit alle lagen van de bevolking. Het leverde me veel mensenkennis op. Bovendien leerde ik improviseren en verantwoordelijkheid nemen.

Ik vind niets belangrijker dan dat iedereen zich prettig voelt. Dat is ook mijn mindset bij ZorgZamePartner. Ik hou van structuur en ben een perfectionist. Dat talent kan ik goed inzetten bij de ondersteuning van onze zzp’ers. Bijvoorbeeld wanneer ze vragen hebben over administratieve zaken. Daarnaast begeleid ik inschrijvingen van zzp’ers, zorg ik voor een vlotte financiële afhandeling en heb ik contact met referenten.

Zzp’ers kunnen altijd bij ons terecht voor vragen, ondersteuning en feedback. Want door goed te luisteren, kunnen we leren hoe we het samen nog beter kunnen doen in de toekomst.

Jeroen Zeegers ZorgZamePartner

“Mijn moeder heeft jarenlang als verpleegster gewerkt en heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om toegewijd te zijn aan het welzijn van anderen.”

Jeroen Zeegers

IT manager en bestuurslid

Mijn naam is Jeroen Zeegers, achter de schermen werk ik hard aan het sterker maken van ZorgZamePartner. Met mijn passie voor IT en mijn persoonlijke interesse in de zorgsector, ben ik toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten en zzp’ers.

Mijn ervaring in de IT-sector stelt mij in staat om te werken aan innovatieve oplossingen om de dagelijkse processen bij ZorgZamePartner te verbeteren en de efficiëntie te verhogen.

Ik geloof dat technologie en zorg hand in hand kunnen gaan om een betere kwaliteit van zorg te bieden. Met dit in gedachten heb ik mij toegelegd op het implementeren van de nieuwste technologieën in onze zorgcorporatie, zodat onze zzp’ers en opdrachtgevers betere ondersteuning krijgen.

 

 

Taroena Thakoersingh

Taroena Thakoersingh

Klantmanager

Mijn naam is Taroena Thakoersingh en woon in Rotterdam met mijn partner en vier schoolgaande kinderen. Ik ben verpleegkundige en heb onder andere in de thuiszorg, verpleeghuis, hospice en de acute zorg veel ervaring opgedaan. Ik heb gekozen om klantmanager te worden bij ZorgZamePartner omdat ik het leuk vind zorgorganisaties te matchen met de juiste zorgverlener waardoor er kwaliteit van zorg verleend kan worden aan de cliënten.  Ook vind ik het erg leuk om zzpers te begeleiden in hun ondernemersschap.