Als zzp’er stond ik bij diverse bemiddelingsbureaus ingeschreven, zoals veel andere zzp’ers. Maar omdat de samenwerking en bereikbaarheid vaak zo tegenviel, nam ik ook vaak snel weer afscheid van zo’n bureau. Ik was het zat om steeds weer een andere medewerker aan de telefoon te krijgen aan wie ik alles moest uitleggen.
In 2019 kwam ik tijdens een voorlichting in contact met Cecile en Ron, de oprichters van ZorgZamePartner. Ze waren heel duidelijk over hun verwachtingen waardoor ik meteen een goed gevoel had. Cecile is wat mij betreft de ideale bemiddelaar tussen zzp’ers en zorginstellingen. Ze zit er bovenop. Niks ontgaat haar. Zij is zakelijk, recht voor d’r raap, maar vooral menselijk. Ik begrijp soms niet hoe zij zoveel mensen op een werkdag kan bijstaan. Zou ze een kloon hebben? 🤪 Cecile weet wie ik ben en wat ik nodig heb. Dat is prettig. Zo heeft ze mij in contact gebracht met een goede boekhouder die ik vervolgens ook weer aan collega-zzp’ers heb kunnen aanraden. Mijn samenwerking met ZorgZamePartner geeft me een groot vertrouwen en dat is goud waard.

Ilsad Cheyna | Zzp’er in de zorg