ZorgZamePartner

Vacatures voor zzp’ers in de zorg

Op deze pagina een overzicht van vacatures die ZorgZamePartner via onze opdrachtgevers beschikbaar heeft, variërend van Helpenden op alle niveaus tot Persoonlijk begeleiders en meer. We groeien snel dus er komen met grote regelmaat vacatures bij. Ben je zzp’er in de zorg in Noord- of Zuid Holland, schrijf je dan in via de button onderaan en ga snel aan de slag bij juist die zorginstelling die bij jou past!

 

ZorgZamePartner vacatureportal zorg zzp-ers

Wil jij als zzp’er in de zorg bijdragen aan het dagelijks welzijn van ouderen in de Bollenstreek? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou want wij zoeken

Woonzorgbegeleiders

Voor een opdrachtgever in de Bollenstreek zijn we op zoek naar enthousiaste woonzorgbegeleiders. Als woonzorgbegeleider vervul je een essentiële rol in het welzijn van onze bewoners.
Je dagelijkse taken omvatten onder andere het tafeldekken, het zetten van heerlijke kopjes thee en koffie, en het zorgen voor bewoners die slikproblemen ervaren.
Daarnaast breng je indien nodig thee, koffie, ontbijt en lunch naar bewoners die graag op hun kamer willen blijven. In de avonddienst ben je verantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden, waarbij je aardappels en groenten opwarmt en vlees bakt.
Je hebt ook de kans om de bewoners te vergezellen in hun vrije tijd. Speel gezellige spelletjes met hen, voer boeiende gesprekken en maak zelfs een wandeling buiten als het weer het toelaat. Daarnaast draag je zorg voor een nette en gezellige woonkamer, waar bewoners zich thuis kunnen voelen.
Als woonzorgbegeleider ben je niet alleen een zorgverlener, maar ook een waardevol lid van het team dat het welzijn van de bewoners centraal stelt. Zo maak je het verschil in het leven van anderen!
Heb jij een warm hart, ben je toegewijd en empathisch, en wil je als zzp’er in de zorg bijdragen aan het welzijn van ouderen in de Bollenstreek? Stuur dan een mailtje naar cecileoomen@zorgzamepartner.nl

Thuiszorgmedewerkers IG3 en VPK4

Voor een opdrachtgever in de Bollenstreek (regio Haarlem-Leiden) zijn wij met spoed op zoek naar Thuiszorgmedewerkers op niveau IG3 en Verpleegkundige 4.

Meer informatie over deze vacatures

Ben je een zorg-zzp’er en heb je interesse, neem dan contact op met Cecile Oomen via de contactpagina of via mail: ceciliaoomen@zorgzamepartner.nl.

Helpende 2/2+/IG3/VP4

voor diverse opdrachtgevers in Noord- en Zuid-Holland

Wil je als zzp’er in de zorg aan de slag op dit niveau? Schrijf jezelf dan snel in via deze link 

Vacature zzp’ers IG-ers en Helpende 2/2+

IG-ers en Helpende 2/2+

Wil je werken bij een fijne opdrachtgever in Noord Holland? Zij zoeken voor diverse locaties zorg-zzp’ers in bovengenoemde functies.

Wil je als zzp’er in de zorg aan de slag op dit niveau? Schrijf jezelf dan snel in via deze link