ZorgZamePartner

ZZP opdrachten in de Thuiszorg bij ZorgZamePartner

ZorgZamePartner thuiszorg zzpers

Zorgverleners in de thuiszorg spelen een cruciale rol in het ondersteunen van mensen bij hun dagelijkse taken, zoals huishoudelijke hulp en persoonlijke verzorging.

Bij ZorgZamePartner vind je passende thuiszorgvacatures die mensen in staat stellen zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving te blijven.

Werkzaamheden in de Thuiszorg

In de thuiszorg bied je hulp aan ouderen die bepaalde taken niet meer zelfstandig kunnen uitvoeren, zoals wassen, aankleden, het eventueel toedienen van medicatie en andere dagelijkse activiteiten.
Jouw zorg draagt bij aan het behoud van hun zelfstandigheid in hun vertrouwde omgeving.

 Thuiszorgvacatures op maat

Wil jij waardevol werk doen en de zelfstandigheid van mensen bevorderen in de thuiszorg? Bij ZorgZamePartner hebben we diverse thuiszorgvacatures beschikbaar, zoals helpende (plus), verzorgende (IG) en verpleegkundige functies (VPK4). Neem hieronder een kijkje bij ons aanbod. Als je vragen hebt of er niet helemaal uitkomt, schrijf je dan in bij ZorgZamePartner of neem direct contact met ons op. Samen zoeken we naar de perfecte vacature die aansluit bij jouw wensen en kwalificaties.

 

Thuiszorgmedewerkers IG3 en VPK4

Voor een opdrachtgever in de Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Noordwijk(erhout) zijn wij met spoed op zoek naar Thuiszorgmedewerkers op niveau IG3 en Verpleegkundige 4.

Interesse?

Ben je een zorg-zzp’er en heb je interesse, neem dan contact op met Cecile Oomen via de contactpagina of via mail: ceciliaoomen@zorgzamepartner.nl

 

ZorgZamePartner - veel gestelde vragen