ZorgZamePartner

Onze samenwerkingspartners

Onze samenwerkingspartners zijn van onschatbare waarde voor ons als ZorgZamePartner maar zeker ook voor de zzp’ers en de zorgopdrachtgevers die bij ZorgZamePartner zijn aangesloten.

Zo is het belangrijk dat de Helpende 2+ de training Medicatieveiligheid gevolgd heeft en de zorgverleners regelmatig bijscholingen doen. 

 

Camiel Jonk Medicatieveiligheid in de zorg

Camiel Jonk

De specialist op het gebied van trainingen Medicatieveiligheid in de zorg

De, bij ZorgZamePartner aangesloten zorg-zzp’ers zijn allen op ieder moment volledig getraind en gekwalificeerd zodat de opdrachtgevers verzekerd zijn van kundig zorgpersoneel.
Zo volgen de zzp’ers die als Helpende 2+ ingezet willen worden de training Medicatieveiligheid in de Zorg via Camiel Jonk van Jonk Consultancy.
De samenwerking is bijzonder prettig en de zorg zzp’ers zijn altijd bijzonder lovend over de professionele manier waarop de training gegeven wordt.

De training Medicatieveiligheid bestaat uit:
• Een uitgebreide intensieve training van 4 uur
• Verplichte toets
• Certificaat met keurmerk (incl. V&VN punten voor IG en VPK)

Voor meer informatie kijk op www.medicatieveiligheidindezorg.nl

het medicijn centraal
Keurmerk V&V
Rana NursingPoint ZorgzamePartner

Ranu Ashruf – Nursing Point

Professionele trainingen en bijscholingen voor bevoegde verzorgenden en verpleegkundigen.

Ranu stelt zich voor: “Ik ben docent verpleegkunde (sinds 2002) en eigenaar van Nursing Point. Ik ben dagelijks werkzaam in de praktijk en begeleid regelmatig leerlingen met hun opdrachten. Ik geef o.a. bijscholingen op het gebied van voorbehouden- en risicovolle handelingen, maar ben ook inzetbaar voor EHBO cursussen en Reanimatietrainingen.
Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd wordt, vandaar dat ik mijzelf ook altijd blijf ontwikkelen. Ik ben erg flexibel en sta uiteraard open voor maatwerktrajecten, eventueel ook op andere gebieden.”
Voor meer informatie kijk op www.nursingpoint.nl

Nursing Point