ZorgZamePartner

De klantmanagers van ZorgZamePartner

Onze klantmanagers zijn stuk voor stuk gedreven en enthousiast. Zij kennen de wereld van de zorg direct of indirect als geen ander. Zij zijn de initiator en de schakel tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Door halfjaarlijkse evaluaties met opdrachtgevers en ondersteuning van ZZP’ers zorgen zij voor een soepele samenwerking tussen beide partijen.

Gezocht:
Enthousiaste Klantmanagers

Wij groeien snel en willen zowel onze opdrachtgevers als de zzp’ers alle persoonlijke zorg geven die zij verdienen. Daarom zijn wij voor diverse regio’s in het land op zoek naar enthousiaste Klantmanagers

Taroena Thakoersingh

Taroena Thakoersingh

Mijn naam is Taroena Thakoersingh en woon in Rotterdam met mijn partner en vier schoolgaande kinderen. Ik ben verpleegkundige en heb onder andere in de thuiszorg, verpleeghuis, hospice en de acute zorg veel ervaring opgedaan. Ik heb gekozen om klantmanager te worden bij ZorgZamePartner omdat ik het leuk vind zorgorganisaties te matchen met de juiste zorgverlener waardoor er kwaliteit van zorg verleend kan worden aan de cliënten.  Ook vind ik het erg leuk om zzpers te begeleiden in hun ondernemersschap.