ZorgZamePartner

De klantmanagers van ZorgZamePartner

Onze klantmanagers zijn stuk voor stuk gedreven en enthousiast. Zij kennen de wereld van de zorg direct of indirect als geen ander. Zij zijn de initiator en de schakel tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Door halfjaarlijkse evaluaties met opdrachtgevers en ondersteuning van ZZP’ers zorgen zij voor een soepele samenwerking tussen beide partijen.

Monique Warmerdam

Monique Warmerdam

Mijn naam is Monique Warmerdam en woon met mijn man Ronald en drie zoons in Hillegom. Nadat ik een aantal jaar als ziekenverzorgende in diverse verpleeghuizen ervaring had opgedaan werkte ik in een zorginstelling als afdelingshoofd. Na een uitstapje in de financiële dienstverlening ben ik teruggekeerd in de zorg, als zzp’er. Ik zie het als een uitdaging om voor zorgorganisaties de juiste zorgprofessionals met de juiste kwaliteiten in te zetten om zodoende de zorg te kunnen waarborgen. En aan de andere kant zzp’ers helpen en ondersteunen in het vinden van een goede werkmatch.
Ik werk met mijn hoofd, mijn handen en mijn hart en dat wil ik graag overdragen.

Ronald Warmerdam

Ronald Warmerdam

Mijn naam is Ronald Warmerdam en woon in Hillegom samen met mijn partner Monique en onze drie zoons. Ik ben aan de slag gegaan als klantmanager bij ZorgZamePartner. Ikzelf ben afkomstig uit de luchtvaartbranche en nieuw in de zorg. Ik vind het een mooie uitdaging om Monique te ondersteunen in haar administratieve werkzaamheden en zal op deze manier snel meer inzicht in de zorg krijgen.

Taroena Thakoersingh

Taroena Thakoersingh

Mijn naam is Taroena Thakoersingh en woon in Rotterdam met mijn partner en vier schoolgaande kinderen. Ik ben verpleegkundige en heb onder andere in de thuiszorg, verpleeghuis, hospice en de acute zorg veel ervaring opgedaan. Ik heb gekozen om klantmanager te worden bij ZorgZamePartner omdat ik het leuk vind zorgorganisaties te matchen met de juiste zorgverlener waardoor er kwaliteit van zorg verleend kan worden aan de cliënten.  Ook vind ik het erg leuk om zzpers te begeleiden in hun ondernemersschap.

 

 

ZorgzamePartner Consuela

Consuela Misiedjan

Mijn naam is Consuela Misiedjan en woon met mijn partner David in Leiderdorp. Ik focus mij op de welzijnstak en ik ben maatschappelijk werker. Daarnaast werk ik als begeleider en coach.
In de zorg detachering zag ik te weinig dat de juiste zzp’ers aan de juiste opdrachtgevers gekoppeld werden en dit proces krijgt bij de ZorgZamePartner de hoogste prioriteit.

 

Wij groeien snel en willen zowel onze opdrachtgevers als de zzp’ers alle persoonlijke zorg geven die zij verdienen. Daarom zijn wij voor diverse regio’s in het land op zoek naar enthousiaste

Klantmanagers

Als klantmanager ben je een spin in het web en ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en onze zzp’ers.

Download hier de uitgebreide Profielschets Klantmanager

Meer informatie over deze vacature?

Bel of app voor meer informatie naar Cecile Oomen via 06 59816610. Of stuur een e-mail.